Новини :: КОНКУРС за ВИДЕО КЛИП ЗА 2009 !!!
Дата: 02.12.2009, 19:46

Скъпи приятели и почитатели на автомобилния спорт.

Скъпи фенове на Италианските автомобили и фенове на пилота Боян Гетов!

От днес екипа на Боян Гетов обявява конкурс за изработка на най-атрактивен видео клип на Тема: "Представянето на Гетов през сезон 2009"

Клиповете може да са обзорни за двете дисциплини в които се състезава Боян Гетов, а именно:

# СКОРОСТНИ ПЛАНИНСКИ ИЗКАЧВАНИЯ:

# ЗАТВОРЕН МАРШРУТ (ПИСТА),

както и по-отделно за едната и другата дисциплина.

Право на участие имат абсолютнo всички желаещи, без никакви ограничения!!!

Всеки участник може да използва както лични кадри и снимки, така и всичко, което се намира в интернет пространството. Времетраенето на всеки клип трябва да е не-повече от 7 (седем) минути. Долна граница не се определя! Целта е максимално да се обхване представянето на пилота и екипа за целия сезон 2009!

Всички изработени от Вас клипове може да се публикуват на videos.botevgrad.com; youtube, v-box, или подобни сайтове в коите решите. За да получите право на класиране, е необходимо да сте регистриран във форума на настоящия сайт, и в темата  ВИДЕО ЗА 2009 >> ВИДЕО КЛИПОВЕ ЗА СЕЗОН 2009 да публикувате линк към вашия видео клип.

Класирането ще се извърши 50% от администраторите на сайта и 50% от самите вас - участници в конкурса и фенове, като за целта, ще може да давате вашата оценка по шестобалната система, отново във форума на сайта в раздел ВИДЕО ЗА 2009 » ОЦЕНКИ ОТ ФЕНОВЕ ЗА КЛИПОВЕТЕ.

Победителят, който ще получи безплатни фланелки, шапки, суитчъри, стикери и пропуски за сезон 2010 за пълен достъп до бокса на Боян Гетов във всчики състезания, както и правото да се вози на навигаторската седалка (когато това е възможно), ще бъде публикуван в настоящия сайт на 30.01.2010 година!